Foto Peter Knutson

Videofilmad debatt med Gerle

Den som vill se hela debatten med Elisabeth Gerle om hennes bok kan göra det här.

151 kommentarer till Videofilmad debatt med Gerle

 1. Håkan Danielsson
  lördag 16 oktober 2010, 17:05:35

  Hej Aki

  Anledningen till att jag gick in på denna Sturmarks sida var att jag ville delge alla de informationer jag har fått av denna utomjordiska existens som kallar sig Ala, vilket du har fått noggran upplysning om.

  Att dessa informationer inte skulle delas med de som nyttjar denna sida, var jag helt klar med. Jag ville skapa en debatt om möjligheten att ett annat existensiellt väsen gjorde sig till känna genom mig. I så motto den universiella sanning som enligt Ala existerar. Detta Aki renderar till att bli en evighetsmaskin, och vad jag har fått från Ala, kan personen i fråga ej förstå andra gången, gå därifrån !

  De vetenskapliga termer du efterlyser har jag ingen tillgång till, och skulle jag så ha detta så skulle du ändå inte förstå, för detta är en mental förändring, till en långsam medvetenhet om en universiell sanning, som i detta skede skulle skapa kaos och förveckling bland jordens folk.

  Det som är det absolut viktigaste, är att denna jordiska skapelse inte tål den behandling som vi människor utsätter denna för i vår egoism och rovdrift, utan tvekan kommer detta att slå mot oss. Det är ju här jag inte kan förstå din ”automatiska evulotion”, i så motto faller din taoism platt.

  Vi kommer inte längre nu Aki, jag har inte mer att säga än det som är sagt här på sidan, du får nöja dig med detta. Vill du har mer information, så finns ju nätet, Budd Hopkins, Shirley McLaine med flera, min förvåning hur svenska medier kan undgå allt det som sker i USA,
  nyligen var det en ”ballong över New York”, denna långsamma process som pågår, till en förståelse om att vi inte är ensamma i universum, och jag har fått möjligheten att kommunicera, du och ni på denna sida, ni må väl ändå inte tro att jag skall kunna besitta all den information som jag sagt, jag har fått detta till mig !

  Vi slutar nu Aki, denna Geerle sida är ju 150 inlägg, det får räcka, andra vill in med åsikter !

  Vänligen

  Håkan

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna