Foto Peter Knutson

Veckans viktigaste intervju

Jaha, då var man intervjuad i programmet Veckans viktigaste intervju av den ständigt förvirrade och ständigt briljante Simon Svensson Blinkar. Vi reder ut allt om religion och politik.

2 kommentarer till Veckans viktigaste intervju

  1. Dan
    tisdag 4 februari 2014, 22:23:40

    Jag tyckte Simon hade en jättemöjlighet att sätta oss lyssnare in i ett så spännande ämne som humanism, men känner att han slarvade bort det totalt. Han lyckades inte lyfta frågorna till mer än ett barnsligt ”varför då”, eller för/emot i sakfråga istället för att hjälpa oss lyssnare att ställa det du faktiskt försökte säga i ett vidare samhällsstruktur/socialt perspektiv. Det kändes som Simon på förhand hade bestämt sig för att krångla. Obekväm intervju där ens vidare tanke blev avbruten. Abrupt slut. Skulle gärna höra dig i Värvet istället. Ska i alla fall på egen hand försöka lära mig mer.

  2. Mosez Constenzo
    lördag 15 februari 2014, 02:13:49

    Hörru .. din gode Sturemark, vad tror du om lite ödmjukhet, Extremister finns i alla riktningar liksom du. Var och en får bli salig i sin tro” för det handlar just om tro allt i universum skapas av en tanke. Du kan ju börja tex. lyssna på människan och maskinen. http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=4462 eller infontology. Eller Kanske gå över till lite mer lättläsning som wittgenstein, vad vet jag du kanske redan gjort det!? NEJ.. Det finns inga som hellst konkreta bevis att människan härstammar från aporna eller afrika med skelettfynd m.m, det är enbart en teori.. som många andra i livets mysterium med genetiskt programerade människor.

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna