Foto Peter Knutson

Vad ska man tro på?

Samtal mellan mig och Stefan Gustavsson generalsekreterare i svenska evangeliska alliansen. Samtalet ägde rum i Hedvigslundskyrkan i Gävle i september 2013.

5 kommentarer till Vad ska man tro på?

 1. söndag 22 september 2013, 18:14:51

  Om vi inte snart stoppar den muslimska invandringen så har vi väl förr eller senare bara islam att tro på?

 2. Kimpa
  tisdag 15 oktober 2013, 15:04:17

  Till Feminix: Det går inte att ”stoppa” migration. Människan har alltid och kommer alltid att flytta på sig för att söka ett bättre liv. Att kristendomen dominerar i Sverige beror ju på historiska tillfälligheter. Islam påverkar förstås livet i och har påverkat livet i Sverige liksom många andra influenser genom seklerna har gjort. I ett fritt och öppet samhälle med tolerans och åsiktsfrihet går det att leva tillsammans med eller utan ”tro”.

 3. Thefresh
  torsdag 7 november 2013, 00:14:54

  Vi behöver inte stoppa den muslimska invandringen, eftersom man har fri vilja att välja vad man vill tro på

 4. Jörgen
  lördag 9 november 2013, 09:36:52

  En sak har jag aldrig förstått efter att ha sett de flesta debatter här. Antingen så tror man väl på bibeln eller så gör man det inte. Varför ska allt som är ”motbjudande” i bibeln för vilken normal människa som som helst tolkas om av kristna till det alla människor tycker är normalt ändå. Allt går ut på att det ska bli en god gud baserat på det som alla förnuftsmässigt tycker är gott.
  Tänk om det är så att alla troende som inte gör exakt som det står, hamnar i helvetet och att han ser att vi som mår bra själva av att andra mår bra hamnar i himlen.
  Hoppas att det finns DVD där, eftersom jag är intresserad av film.

 5. lördag 18 januari 2014, 20:21:49

  Kimpa! Det går att stoppa massinvandring, bara man vill. Se Lucia-beslutet! I muslimska länder finns varken frihet eller demokrati. Så blir Sverige om den muslimska invandringen får fortsätta som hittills. Tyvärr.

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna