Foto Peter Knutson

Seglora smedjas nya publicistiska skamgrepp

Seglora smedja-skribenten Petter Zachrisson fortsätter att sprida medvetna lögner i kommentarsfältet på Seglora Smedja . Bara ett exempel; Zachrisson skriver

”Lika lite hoppas jag på att kampanjen som bl.a. drivits av humanisternas tankesmedja inte har ett xenofobiskt uppsåt, men det är beklagligt att man inte förstår kritiken av kampanjens xenofobiska konsekvenser.”

Humanisterna har ingen tankesmedja, och den tankesmedja han syftar på (förmodar jag), är Fri Tankesmedja, som inte har drivit någon kampanj om någonting, allra minst omskärelse eftersom smedjans medlemmar har olika uppfattningar i den frågan.

För Zachrisson är fakta och sanning uppenbarligen helt oviktigt när han ger sig ut på korståg mot en livsåskådning han inte tolererar.

Djupt osmakligt och obehagligt.

1 kommentar till Seglora smedjas nya publicistiska skamgrepp

  1. Otto Winäger
    onsdag 7 mars 2012, 13:27:06

    Omskärelse kritiserar man inte ostraffat! Den minsta tillstymmelse av negativ publicitet av omskärelse leder till stenhårda repressalier! Vilka tror Humanisterna att dom är när dessa tar sig rätten att kritisera Guds elit? Sexforskaren Shere Hite tvingades lämna usa pga sin sexuella forskning, hon har numera tyskt pass.

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna