Foto Peter Knutson

Min nya bok nu till tryck!

Upplysning omslagNu har min nya bok gått till tryck. Den bör kunna möta bokhandeln första veckan i april. Ett långt och hårt arbete har nu kommit till sitt slut. Boken har dessutom skrivits under en mycket turbulent tid i världen, så jag har haft anledning att att bearbeta och lägga till saker in i det sista.

Jag hoppas att samtalet om boken ska kunna fortsätta här på min webbplats, jag har lagt upp en speciell sida för detta Ny bok: Upplysning i menyn.

 

Min ambition är att svara på frågor, både i text och bild. Vi ses och hörs här p min webb! Jag kommer också att göra en föreläsningsturné och tala om boken och behovet av en ny upplysning i en värld som just nu på många sätt tycks befinna sig i en psykos.

3 kommentarer till Min nya bok nu till tryck!

 1. En anonym en
  tisdag 24 februari 2015, 11:06:37

  Va bra! Jag hade redan ställt mig i biblans reservationskö till den.
  En anonym en

 2. Ulf Ekvall
  tisdag 17 mars 2015, 18:28:02

  Hej!
  Står det fast att du presenterar boken på ABF-huset 25/3?

  /UE

 3. Ljud och ljus..?
  onsdag 18 mars 2015, 17:45:43

  Bra, vill jag läsa eller höra. Helst höra, eftersom synen inte alltid är på topp.
  Kan du eller någon läsa in den?

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna