Foto Peter Knutson
Deprecated: _usort_terms_by_name har upphört sedan version 4.7.0! Använd wp_list_sort() istället. in /storage/content/94/4004494/sturmark.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861 Deprecated: _usort_terms_by_name har upphört sedan version 4.7.0! Använd wp_list_sort() istället. in /storage/content/94/4004494/sturmark.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861

Klein förnekar sig inte

Helle Klein börjar låta som en grammofon som hakat upp sig. Men hon är också kreativ, nu har hon uppfunnit nya personangrepp i försöken att smutskasta den som tycker annorlunda än henne själv. Nu kallar hon avvikande åsikter för att “spy galla” och “Sturmarks spya” i sitt senaste debattinlägg. Retoriken påminner om hur det låter om gänget som hänger på mopederna utanför korvmojen en fredagskväll efter alltför många öl.

Kära nån vad pinsamt, det är verkligen en total urspårning.

Jag förstår att Svenska kyrkan hade önskat sig en lite mer verbalt stabil företrädare än detta, och jag lovar, jag kommer inte bedöma kyrkan efter Klein, det vore sannerligen orättvist.

Jag försökte föra ett seriöst resonemang om vad som konstituerar ett sekulärt samhälle (”spyor” enl. Klein), men hennes motargument kommer bara till uttryck i tramsiga motfrågor vars enda syfte är att förlöjliga hela diskussionen. Så brukar det gå till när sakargument saknas. Hon lyckas inte ens läsa Humanistbloggen korrekt, till och med detta har hon helt fått om bakfoten.

Klein gör klokt att ta lite ledigt nu, det är nog välbehövligt.

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

What is real?

What is real är en fantastiskt intressant bok som går igenom kontroverserna kring hur kvantfysiken ska tolkas filosofiskt. Under hela 1900-talet har olika tolkningsmodeller konkurrerat med varandra, och gör än ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna