Foto Peter Knutson

Hej Natalia Kazmierska

Hej Natalia Kazmierska, jag såg din intervju i IKON , där säger du bland annat:

”Jag fick otroligt många arga mail. Folk skrev att sådant här inte borde få publiceras i en svensk tidning. Jag har många gånger skrivit kritiskt mot religion, men det väcker absolut inte samma känslor. De troende verkar mer toleranta än ateisterna. Jag fick säkert 15 mail från humanisternas ordförande Christer Sturmark, berättar hon.”

Här leder du läsaren att tro att du fick en massa arga mail av mig. Jag undrar varför du bluffar om detta?

Jag minns att vi mailväxlade i samband med din krönika, jag skrev ett vänligt mail till dig och föreslog en lunch, för att berätta lite mer om vad Humanisterna gör och står för. Du tackade ja till det och bad mig föreslå en tidpunkt, men sedan ångrade du dig av nån anledning och ville inte ses. varför vet jag inte, men några arga mail från mig fick du aldrig.

Med vänlig hälsning

Christer Sturmark

3 kommentarer till Hej Natalia Kazmierska

 1. Jesper
  onsdag 4 juli 2012, 16:14:38

  Man får en känsla av att religiösa tankar gör anspråk på att vara fridlysta.
  De får inte kritisersas eller ifrågasättas p.g.a ”religionsfriheten”. Det är väldigt svårt att
  diskutera religion med religiösa människor då de ofta är likgiltiga inför andra livssynsätt och åsikter. Darför anses de kanske mer toleranta men jag tycker det är precis tvärtom.
  De religiösa vet sanningen och vill inte ta till sig annat. Då jag skrivit genomtänkta och ödmjuka svar eller kommentarer på religiösa inlägg tas de ofta bort , blir inte publicerade eller censurerat. Skriver man igen eller frågar är man ”aggressiv”.

Andra bloggar som länkar till denna sida:

 1. Newsmill viker sig för feministkrav och ansluter till PK-Sverige. « Malte on the Roxxx
 2. Hans fel att jag bloggar. | Rockis månadsbrev

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna