Foto Peter Knutson

Ge prästen ledigt på skolavslutningen

I TV4 i morse diskuterade jag skolavslutningar i kyrkan med Jan Björklund. Det var inte första gången. Det börjar nog bli en fin tradition att Björklund och jag ses för att tala ut om dessa saker en gång om året. Här kan samtalet ses i sin helhet på TV4 Play.

Detta talade jag och Björklund också om i Studio Ett igår, tillsammans med en präst. Det kan avlyssnas via en direktlänk här.

2 kommentarer till Ge prästen ledigt på skolavslutningen

  1. Sven
    torsdag 2 juni 2011, 18:27:18

    Intressant diskussion som vanligt, men det absolut bästa var när du allra sist säger ”Trots denna kristligt tidiga morgon…” jag skrattar mig dubbel!! :))

  2. lördag 4 juni 2011, 00:08:03

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

What is real?

What is real är en fantastiskt intressant bok som går igenom kontroverserna kring hur kvantfysiken ska tolkas filosofiskt. Under hela 1900-talet har olika tolkningsmodeller konkurrerat med varandra, och gör än ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna