Foto Peter Knutson

Blogga personligt?!

GB Omslag WebIbland glömmer jag bort att en blogg borde, åtminstone ibland, vara lite personlig också, Så OK, här kommer en personlig bloggpost.

Just denna vecka är smått kaotisk. Jag försöker få ihop livspusslet med vår 11 månaders son och lanseringen av en ny tidskrift, inte helt enkelt måste jag säga. Idag har jag intervjuat författaren Phillip Pullman för tidskriften, han är på blixtvisit i Stockholm under ett dygn. Många förknippar honom nog med filmen “Guldkompassen”.

Familjen är för tillfället splittrad mellan Stockholm och Göteborg. Min hustru Gunilla har bara några dagar kvar till premiären på “Sunset Boulevard” på Göteborgsoperan, där hon spelar huvudrollen som Norma Desmond i denna magnifika musikal av Andrew Lloyd Webber. Här är en liten videofilm från “bakom kulisserna” på föreställningen.

Denna vecka lanseras också min hustrus nya skiva, via skivbolaget Universal. Sånger från Webbermusikaler som Evita, Phantom of the Opera, Cats, Sunset Boulevard och Jesus Christ Superstar (!).

Jag avstår från an recensera, jag är ju inte helt opartisk, men jag vill ändå berätta en sak: Tre sånger gör hon tillsammans med jazzpianist-virtuosen Anders Widmark, enligt min mening en fullständigt unikt begåvad pianist. Bara det är skäl nog att skaffa denna skiva ;-).

Nog om det. Sonen har äntligen somnat och jag snart likaså.

Cheap Windows 7 Ultimate
Order Windows 7 Ultimate
Buy Windows 7 Ultimate
Windows 7 Ultimate
Discount Adobe Creative Suite 6 Master Collection

Buy Adobe Creative Suite 6 Master Collection
Discount Microsoft Office 2010 Professional Plus
Cheap Microsoft Office 2010 Professional Plus
Cheap Microsoft Office 2010 Professional Plus

1 kommentar till Blogga personligt?!

  1. Burr
    onsdag 13 oktober 2010, 08:08:22

    I do adore opera! But I hate jazzica!

    Jazzica? Korsning mellan klassiskt och jazzigt. Jazz är som en fästing, man besväras av den mest för dess oblyga men lömska envishet att komma åt ens kropp…det är en pest som är svår att värja sig mot mitt i det allra vackraste, soliga och gröna.

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna