Foto Peter Knutson

Debatt med Tuve Skånberg i P1 idag

Idag var det dags för debatt i radioprogrammet Människor och Tro i P1. Mon meningsmotståndare var kristdemokraten Tuve Skånberg. Det är alltid lika roligt att möta honom i det offentliga samtalet, han har en smula verklighetsfrånvänd uppfattning om Humanisternas inflytande, men är alltid en trevligt och rolig prick.

Lyssna: Debatt om skolavslutning i kyrkan: Skånberg-Sturmark

3 kommentarer till Debatt med Tuve Skånberg i P1 idag

  1. Inger Sjösten
    söndag 17 juni 2012, 21:34:56

    Jag lyssnade på programmet. Men det saknades en bit i debatten tyckte jag. Visst kan man tycka att kyrkan ska upplåta sin lokal till skolavslutning utan präst om skolan haft som tradition att hålla till där på avslutningen. Men i år var det präster som sa ifrån att skolan får inte låna deras lokal om inte prästen får lämna sin välsignelse. Det var något nytt för i år. Så Skolverket tog upp frågan med anledning av detta. Jag tycker du jobbar på bra och önskar lycka till i fortsättningen!

Andra bloggar som länkar till denna sida:

  1. Språkmissbruk hos Claphaminstitutet | Christer Sturmark
  2. Hjärnblödning | Nordic Dervish

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna