Foto Peter Knutson

16000 anhängare på Facebook!

Humanisternas kampanj för ett sekulärt samhälle finns numera på Facebook och har redan över 16000 anhängare! Det är en fantastisk siffra. Jämför detta med några andra organisationer på Facebook: Moderaterna 963 medlemmar, Socialdemokraterna: 3720 anhängare, Svenska kyrkan: 1257 medlemmar. Det är underbart när människor tar ställning.

2 kommentarer till 16000 anhängare på Facebook!

  1. mohammed sturmark
    onsdag 30 april 2014, 13:50:12

    tjenare sturmark 😉 sicken tur att vi har samma efternamn. trodde jag var ensamstående med det efternamn. jag har en mamma som heter afla kidsta och hon är fråt iran/k-stan. Jag bor i vasastan och min mamma bor i rinkeborg. Min pappa är ifrån umeå och jag har bott där en gång. Jag älskar din blogg och din pappa/mamma för vi har samma efternamn :)<3
    Sture och afla hälsar 😀 Vi kanske kan chilla kanten någon gång? :)hejdå!
    Ps jag mamma och hennes kille sture sturemark (han gillade mitt efternamn så han ville joina klubben) delar hotmail, det är billigast så!

Andra bloggar som länkar till denna sida:

  1. 16000 anhängare på Facebook! « Christer Sturmark

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Livets kod

För första gången i mänsklighetens historia kan vi nu gå in i våra gener och ändra i deras sammansättning. För sin upptäckt av gensaxen CRISPR belönades biokemiforskaren Jennifer Doudna med ... [Läs mer]

Nätverk

Senaste kommentarerna