Människan i fokus: samtal med prästen Annika Borg

Denna videoinspelning är inspelad på ABF Stockholm 20 December 2011.

Människan i fokus – ett samtal om religionskritik, religionsfrihet och mänskliga rättigheter

Teologie doktorn och prästen Annika Borg och Humanisternas ordförande Christer Sturmark samtalar om vår tids brännande frågor i brytningspunkten mellan religion och politik, religionsfrihet och mänskliga rättigheter och om religionsfrihetens gränser.
Medverkande: Annika Borg och Christer Sturmark, Moderator: Staffan Dopping.

1 kommentar till Människan i fokus: samtal med prästen Annika Borg

  1. Sven-Olof Axelsson
    torsdag 20 december 2012, 16:38:17

    Tack för en riktigt bra debatt. Jag gjorde faktiskt en länk från min Facebooksida hit. Jag hoppas att Christer inte misstycker, men vi kristna firar ju snart Jesu födelse. Jag tycker mig se vissa likheter mellan Jesus Christ och Christer. Båda radikala och ifrågasättande av ”fariséer och Skriflärda”.Undrar om Jesus kanske vara humanist eller kan det vara så att Christer egentligen är Kristen.

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Turing omslag

Alan Turing

Denna fantastiska biografi om Alan Turing finns nu äntligen på svenska. Läser om den med stort nöje. [Läs mer]

Senaste kommentarerna