Omskärelsedebatten i kyrkans tidning

Sveriges ambassadör i Vatikanen, Ulla Gudmundsson skriver en balanserad krönika om omskärelsedebatten i Kyrkans Tidning. Jag uppskattar den, men tycker hon hamnar lite snett på vissa punkter. Jag svarar henne här i Kyrkans Tidning.

För övrigt har Stockholms stifts domkapitel konstaterat att Annika Borgs engagemang för barns rättigheter inte står i strid med hennes uppdrag som präst. Surprise, surprise. Prästen Anna Karin Hammar är uppenbarligen inte nöjd med resultatet, vilket framgår av ovan länkade artikel.

Lämna en kommentar

Mitt nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Ange din e-postadress:

Under läslampan just nu

Turing omslag

Alan Turing

Denna fantastiska biografi om Alan Turing finns nu äntligen på svenska. Läser om den med stort nöje. [Läs mer]

Senaste kommentarerna